(Archieffoto Terschuurse Boys- VVOP)
(Archieffoto Terschuurse Boys- VVOP) Guido de Boer

Titelkandidaat AGOVV te sterk voor Terschuurse Boys

14 mei 2022 om 20:51 Voetbal

TERSCHUUR Na een bewogen week heeft een hardwerkend Terschuurse Boys met 4-1 verloren van titelkandidaat AGOVV. Door de derde opeenvolgende nederlaag blijft Terschuurse Boys als nummer elf van de derde klasse B in degradatiegevaar.

Na de teleurstellende nederlaag van dinsdagavond tegen hekkensluiter Advendo’57 stapte Willem van ’t Land wegens het ontbreken van draagvlak in het belang van de vereniging op als trainer van Terschuurse Boys. Assistent-trainer Wilgo van ’t Bosch neemt samen met Ben van Veldhuizen, oud-doelman van Terschuurse Boys, in de rest van het seizoen de honneurs waar.

Op het fraaie Sportpark Berg en Bos in Apeldoorn moest Terschuurse Boys het zonder doelman Gerben Hilgers doen die zijn eigen vrijgezellenfeest had en prima werd vervangen door Dani van de Pol. Gydo Vos bracht de bezoekers uit Terschuur na een kwartier verrassend op voorsprong en ook Rob Porte, Roy van de Veen en Jeffrey van Belkum hadden mogelijkheden om te scoren. In de slotfase van de eerste helft kwam AGOVV echter op gelijke hoogte. In de tweede helft gaf de individuele klasse van AGOVV tegen het moegestreden Terschuurse Boys de doorslag: 4-1.

Zaterdag speelt Terschuurse Boys thuis een cruciale wedstrijd tegen directe concurrent Zwart Wit’63.