(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe)
(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe) Bram van den Heuvel

Tweede thuiszege op rij voor Terschuurse Boys

20 november 2021 om 19:52 Voetbal

TERSCHUUR- Dankzij twee doelpunten van Jeffrey van Belkum heeft Terschuurse Boys de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel’55 met 2-1 gewonnen. Door de tweede achtereenvolgende thuiszege heeft de ploeg van trainer Willem van ’t Land de aansluiting met de onderkant van de brede middenmoot weer gevonden.

Op Sportpark Overbeek keerde doelman Gerben Hilgers weer terug in de formatie die vorige week een bekerzege op DSZ behaalde. Uit een voorzet van Gydo Vos scoorde Jeffrey van Belkum na tien minuten zijn eerste competitiegoal van het seizoen. De bezoekers uit Ede hadden een optisch overwicht en kwamen tien minuten voor rust via een van richting veranderd afstandsschot langszij. Na een uur spelen ging Tomas Vaarkamp goed door aan de linkerkant van het veld en scoorde Van Belkum bij de eerste paal zijn tweede doelpunt. In het restant misten Van Belkum, Roy van de Veen en Vos nog kansen op de derde treffer waardoor het duel tot het eindsignaal spannend bleef.

Trainer Van ’t Land was tevreden: ,,Het was een verdiende overwinning voor ons. In de eerste helft waren wij gelijkwaardig, na rust waren wij beter. Na de ongelukkige gelijkmaker zijn we onze teleurstelling goed te boven gekomen. De jeugdspelers Niels Overeem en Gino Kamphorst deden het uitstekend. Deze overwinning geeft ons een goed gevoel en vertrouwen voor het vervolg”.

Zaterdag speelt Terschuurse Boys in Harderwijk tegen Zwart Wit’63.