(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe)
(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe) Bram van den Heuvel

Terschuurse Boys bekert verder

13 november 2021 om 19:57 Voetbal

TERSCHUUR- Terschuurse Boys heeft zich dankzij een 1-3 zege op DSZ voor de volgende bekerronde geplaatst. De regelmatige overwinning tegen de vierdeklasser uit Boven-Leeuwen was een welkome opsteker voor de ploeg van trainer Willem van ’t Land die een moeizame competitiestart kent.

Op Sportpark De Hoge Berg kende Terschuurse Boys een geweldig begin en stond het dankzij alweer de zesde bekertreffer van Gydo Vos binnen twee minuten op voorsprong. DSZ stak veel energie in de wedstrijd en kwam halverwege de tweede helft zelfs verrassend op gelijke hoogte toen er bij een vrije trap slecht verdedigd werd en de goed keepende invaldoelman Dani van de Pol kansloos was: 1-1. Terschuurse Boys herstelde zich knap van deze tegenslag en dankzij een doelpunt van Roy van de Veen kwamen de bezoekers uit Terschuur weer op voorsprong. In de slotfase profiteerde Ronald Bouwman van een slechte terugspeelbal waarmee hij de eindstand op 1-3 bepaalde.

Trainer Willem van ’t Land: ,,Deze bekerwedstrijd was welkom, het was lekker dat we na de teleurstellende wedstrijd tegen Hoevelaken weer snel konden spelen. Voor het vertrouwen was het belangrijk dat we zouden winnen. We hadden vijf afwezigen, maar hebben hard gewerkt en verdiend gewonnen. In de volgende bekerronde hopen we vooral op een thuiswedstrijd”.

Zaterdag hervat Terschuurse Boys de competitie met een thuiswedstrijd tegen Blauw Geel’55.