(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe)
(Archieffoto Terschuurse Boys - Stroe) Bram van den Heuvel

Terschuurse Boys verliest derby van Hoevelaken

6 november 2021 om 21:29 Voetbal

TERSCHUUR- Terschuurse Boys heeft ook de vierde uitwedstrijd van het seizoen verloren. Op bezoek bij buurman Hoevelaken ging de formatie van trainer Willem van ’t Land met even pijnlijke als duidelijke cijfers onderuit: 4-0.

Op Sportpark Kleinhoven nam de thuisploeg na een wat aarzelend begin het initiatief en scoorde Joeri van Hoeven met een knap afstandsschot met zijn sterke linkerbeen de openingstreffer. Terschuurse Boys was met een vrije trap van Gydo Vos en een kans van aanvallende middenvelder Gino Kamphorst dichtbij de gelijkmaker maar zag Hoevelaken niet zonder geluk voor rust de score uitbouwen toen een vrije trap van Van Hoeven van richting werd veranderd. In het tweede deel besliste de talentvolle aanvallende middenvelder Paul Eleveld met twee doelpunten de derby: 4-0. Na een onbesuisde actie werd doelpuntenmaker Van Hoeven daarna met een rode kaart nog weggestuurd.

De winnende trainer Harry Oussoren: ,,Wij hebben ervoor gekozen om achterin 1 op 1 te spelen en Terschuurse Boys direct vast te zetten. Wij waren meer in balbezit, wonnen onze duels en hebben terecht gewonnen. Smetje op de zege is de onnodige rode kaart, maar ook met tien man kwamen we niet meer in de problemen”.

Zaterdag speelt Terschuurse Boys in de eerste ronde van de beker in Boven-Leeuwen tegen vierdeklasser DSZ.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie