(archieffoto)
(archieffoto) Bram van den Heuvel

Terschuurse Boys wint en bekert verder

18 september 2021 om 19:08 Voetbal

TERSCHUUR- Terschuurse Boys heeft ook de derde poulewedstrijd van de beker gewonnen. Op Sportpark De Zandsteeg in Uddel was de formatie van trainer Willem van ’t Land met 0-5 te sterk voor vierdeklasser Prins Bernhard. Met een doelsaldo van vijftien voor en twee tegen heeft Terschuurse Boys zich gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi van de beker. Halverwege stond het in Uddel nog 0-0, na rust maakte Gydo Vos met zijn sterke linkerbeen het verschil voor de club uit Terschuur. Vos scoorde driemaal, Jeffrey van Belkum en Gerwin Berkhof waren met een kopbal trefzeker. De talentvolle doelman Dani van de Pol hield net als vorige week zijn doel schoon.

Ondanks de overwinning was trainer Van ’t Land realistisch: ,,Dat wij als poulewinnaar verder bekeren is mooi, maar zegt weinig over ons. De tegenstand in de poule was heel zwak. Voor rust was het aan onze kant vandaag onvoldoende en teveel gehaast. Aan de tweede helft hebben we een goed gevoel overgehouden”. Zaterdag begint de competitie voor Terschuurse Boys met een thuisduel tegen AGOVV.