(archieffoto)
(archieffoto) Bram van den Heuvel

Weer makkelijke bekerzege voor Terschuurse Boys

11 september 2021 om 18:27 Voetbal

TERSCHUUR- Terschuurse Boys heeft zonder problemen de thuiswedstrijd tegen Kesteren met 5-0 gewonnen. Ondanks een flink veldoverwicht ging de thuisclub op Sportpark Overbeek halverwege maar met een 1-0 voorsprong rusten dankzij een treffer van Gydo Vos. Na rust werd het krachtverschil ook in de score tot uiting gebracht en mocht de vierdeklasser uit Kesteren uiteindelijk niet mopperen met de 5-0 eindstand. Voor Terschuurse Boys scoorde Roy van de Veen tweemaal en waren ook Tomas Vaarkamp en Peter Overeem nog trefzeker.

Trainer Willem van ’t Land was helder in zijn commentaar: ,,Wij waren duidelijk te sterk voor Kesteren, wij hadden in de eerste helft het verschil al kunnen maken. Na rust was de wil om te scoren duidelijk aanwezig en was de wedstrijd snel beslist. Dinsdagavond spelen we thuis tegen tweedeklasser FC Horst, dan krijgen we een serieuze tegenstander en kunnen we echt zien hoe we ervoor staan”.

Zaterdag speelt Terschuurse Boys in Uddel het laatste pouleduel tegen Prins Bernhard, een gelijkspel is dan voor de club uit Terschuur voldoende om als poulewinnaar door te bekeren.