(archieffoto)
(archieffoto) Bram van den Heuvel

Oppermachtig VVOP wint met dubbele cijfers

11 september 2021 om 18:09 Voetbal

VOORTHUIZEN-VVOP heeft in het bekerduel tegen SVHA weer enorm uitgehaald. Op Sportpark De Roeleneng won de ploeg van trainer Harrie Epskamp met 12-0 van de bezoekers uit Herveld.

De monsterzege op SVHA was alweer de derde ruime zege van VVOP binnen acht dagen. Zaterdag werd Excelsior met 2-6 verslagen en doordeweeks werd een oefenduel met Jong DVS’33 met dezelfde cijfers gewonnen. Tegen SVHA was VVOP vanaf het begin oppermachtig en dankzij de openingsgoal van Niek Bos, een zuivere hattrick van Tim van de Vis, twee treffers van Jeffrey Davelaar en de tweede goal van Niek Bos was het halverwege al 7-0. In de rust wisselde VVOP vijfmaal, maar ook in de tweede helft bleef de thuisploeg scoren. Via Daan Witte, Tom van de Bunt, een eigen goal, Jeffrey Davelaar en Aart van Veldhuizen eindigde het bekerduel in een 12-0 eindstand. Trainer Epskamp was duidelijk: ,,Wij hebben de tegenstander helemaal van de mat gespeeld, wij zijn momenteel echt een heel goed team. Maar kampioen van de voorbereiding is leuk, het gaat natuurlijk straks om de competitiestart”.

Zaterdag sluit VVOP de poulefase van het bekertoernooi af met een thuisduel tegen Uchta.