Afbeelding
Lex van Lieshout

Terschuurse Boys kan koploper Veenendaal niet afstoppen

10 oktober 2020 om 20:13 Voetbal

TERSCHUUR Terschuurse Boys bood koploper Veenendaal goed partij, maar zag na een 0-1 ruststand de overwinning met 0-2 naar Veenendaal gaan.

In de 7e minuut leidde een afgeslagen Terschuurse aanval tot de 0-1. De doelman schoot de bal hard naar voren. Dion Kruusbergen ving de bal op en van dertig meter boog hij de bal over doelman Gerben Hilgers heen in het doel. Er volgde een gelijk opgaande wedstrijd op een door de regen zwaar en moeilijk bespeelbaar veld zonder veel kansen.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Het spel golfde op en neer zonder veel kansen. In de 50e minuut miste Gerwin Berkhof een onschuldige bal en kon Rodney van ’t Klooster de 0-2 binnen schieten. In de 75e minuut had Terschuurse Boys een mooie kans op de aansluitingstreffer. De ingevallen Gydo Vos kwam vrij voor de Veenendaalse doelman, maar schoot tegen de keeper op. Even later ging ook de laatste kans voor Terschuurse Boys verloren, toen Guido Kamphorst op een voorzet van Björn Dokter rakelings voorlangs kopte. Na vier wedstrijden wacht Terschuurse Boys nog op de eerste overwinning.