Doctor and patient.
Doctor and patient. Foto door Edwintp form PxHere

Overstappen voor 2021? Dit zijn je opties!

29 december 2020 om 08:49 Partnercontent

Het nieuwe jaar komt er weer aan en dat betekent dat er op veel abonnementen overgestapt kan worden. Overstappen van het ene op het andere abonnement kan je tientallen euro’s per jaar opleveren. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat overstappen je niets op zal leveren. Het is dan ook altijd raadzaam om je opties goed te bekijken! Onderzoek doen naar goedkopere tarieven zal je in ieder geval nooit geld kosten en potentieel dus geld opleveren. In deze blog vertellen we je de beste markten om onderzoek in te doen naar je overstap opties! We beperken ons hierin tot de abonnementen waar vrijwel alle Nederlanders gebruik van maken!. 

Zorgverzekeringen

Ieder jaar verandert er wel iets omtrent je zorgverzekering. Dit kan bijvoorbeeld een verandering aan je eigen gezondheid zijn, of bijvoorbeeld een verandering aan de inhoud van de basisverzekering. Het is aan te raden om bij jezelf te rade te gaan of de zorgverzekering die je hebt ook het komende jaar geschikt voor je zal zijn. Een zorgverzekering zorgt er enerzijds voor dat je de zorg kunt krijgen die je nodig hebt en anderzijds dat je hier niet onverwachts veel geld voor moet betalen. Het is dan ook belangrijk om een zorgverzekering te hebben die goed bij jouw wensen en behoeften aansluit!

Energie abonnementen

Het afgelopen jaar zijn de energieprijzen werkelijk waar alle kanten op geschoten. De corona crisis heeft de markt flink doen opschudden en prijsveranderingen zijn aan de orde van de dag. Deze prijsveranderingen zijn duidelijk terug te zien in de maandprijzen van de energie abonnementen. De kans dat je dit jaar een goedkoper energie abonnement op de kop kunt tikken is dan ook behoorlijk groot. Vergelijk de verschillende energie aanbiedingen goed met elkaar om zo voor jezelf de beste deal te vinden! Probeer je energie abonnement trouwens nooit langer dan één jaar vast te zetten! De energiemarkt kan redelijk volatiel zijn en het is dus gewenst om soms snel te kunnen schakelen.

advertentie
advertentie