Afbeelding
Foto Pixabay

Sinterklaas cadeaus voor jouw werknemers

Partnercontent

Ben je op zoek naar een leuk presentje voor jouw collega’s voor sinterklaas? Vind je het ook zo lastig om wat te vinden wat iedereen leuk vindt? Met deze tips kom je op ideeën om zo het perfecte sinterklaascadeau te kunnen vinden voor jouw werknemers! 

Een vakblad of boek

Het geven van een vakblad of een boek over het vakgebied is een cadeau wat voor nieuwe inspiratie en kennis zorgt. Door het geven van dit cadeau, stimuleer je jouw medewerkers om zich te verdiepen in bepaalde onderwerpen. Daarnaast laat het zien dat jij waarde hecht aan de ontwikkeling van en het verkrijgen van vakkennis door jouw collega’s. Aan de hand van interessante artikelen kunnen goede gesprekken worden gevoerd die alleen maar ten goede komen aan de loopbaan van jouw werknemers.

Een product voor dagelijks gebruik

De meeste werknemers starten hun werkdag het liefst met een kopje thee of koffie. Ook in de loop van de dag zorgt het genieten van een bakje koffie voor een ontspan momentje. Omdat er bij veel bedrijven zo vaak koffie wordt gedronken, is een koffiemok zowel een leuk als functioneel cadeau. Wanneer je kiest met een koffiemok met logo van jouw bedrijf in combinatie met zijn of haar naam, weet je precies van wie welke mok is. Dit zorgt voor minder afwas en is extra praktisch.

Maar naast een koffiemok zijn er ook andere handige cadeaus die je zou kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan een waterfles met het logo van het bedrijf. Dit maakt het makkelijker om genoeg water te drinken en is natuurlijk heel handig om mee te nemen. Wanneer deze overal mee naar toe wordt genomen, maak je natuurlijk ook reclame voor jouw bedrijf. Ook (kleine) elektronische gadgets zoals een goede USB stick of een muismat zijn cadeau ideeën.

Gezelligheid

Naast een fysiek cadeau geven, kun je ook kiezen voor een gezamenlijke activiteit. Samen uit eten, naar een escaperoom of een sportactiviteit zorgen voor betere onderlinge relaties en zorgt natuurlijk ook voor ontspanning. Hiermee zit je eigenlijk altijd goed. De meeste werknemers kunnen het erg waarderen wanneer er activiteiten vanuit een bedrijf worden georganiseerd. Zowel voor de onderlinge relaties als voor de relatie met en de reputatie van jou als werkgever is dit een goed idee.

Sinterklaaspakket

Naast de losse cadeautjes zijn er ook sinterklaaspakketten mogelijk. Sommige pakketten bevatten enkel een chocoladeletter of ander zoetigheid maar andere cadeauverpakkingen zijn net wat meer uitgebreid. Zo zijn een filmvoucher, een cake mix of chocolademelk ook leuke toevoegingen. Deze cadeaupakketten kun je gemakkelijk via de post op laten sturen. Dit zorgt voor een extra verrassing! 

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Leven Dailah in teken van God na 'dieptepunt' studententijd Twintigers 14 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Jonge scouts naar Zuid-Korea: 'Ik spaar al vijf jaar voor deze reis' 36 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
Barnevelder Andries (76) zwemt bijna dagelijks in Zeumeren 3 uur geleden
advertentie