(Archieffoto)
(Archieffoto) Bram van den Heuvel

ODIK behaalt eerste overwinning

26 september 2021 om 12:49 Korfbal

BARNEVELD- ODIK heeft de eerste winstpartij van het seizoen binnen. Op Sportpark Oosterbos won de formatie van trainer Ruud van de Hoef met 20-17 van De Parabool. Tegen de studentenclub uit Groningen had ODIK een geweldige start met een 6-2 tussenstand als gevolg. Hierna waren de Barnevelders te onrustig en kwam De Parabool terug tot de 9-9 ruststand. In het tweede deel stond ODIK steeds aan de goede kant van de score, maar wist het mede dankzij de niet topfitte invaller Milko van Golberdinge pas in de slotfase de overwinning veilig te stellen.

Trainer Van de Hoef: ,,Hoewel we vorige week beter gespeeld hebben, zijn we blij met de eerste overwinning en vooral ons spel in het eerste kwart waarin we al vijf verschillende doelpuntenmakers hadden. In de rust hebben we nogmaals benadrukt om gedisciplineerd en met meer geduld te spelen en te zoeken naar een goede schotkans. Daarnaast verdienen Liesbeth Bouter voor haar passing en Maarten Snoei voor zijn verdedigende werk een compliment. Tegenvaller voor ons is de vervelende liesblessure van Melle Smit waardoor hij zeer waarschijnlijk pas in de zaalcompetitie weer inzetbaar is”. Zaterdag speelt ODIK in Houten tegen Victum en kan het bij winst de derde plaats overnemen.

Doelpuntenmakers ODIK: Cees Snoei 6, Milko van Golberdinge 4, Ard van der Pols 3, Melissa Bakkenes 2, Bart Evers 2, Sandra van Winkoop 2 en Maarten Snoei 1.