(archieffoto)
(archieffoto) Pauw Media

Eerste nederlaag ODIK na zwakke start

11 september 2021 om 19:46 Korfbal

BARNEVELD- ODIK is de veldcompetitie met een teleurstellende 19-28 nederlaag tegen Noviomagum gestart. De bezoekers uit Nijmegen hadden in de eerste helft al een voorsprong van tien punten genomen. De jonge thuisploeg van de nieuwe trainer Ruud van de Hoef herstelde zich na rust knap maar kon de spanning niet meer terugbrengen.

Van de Hoef was teleurgesteld maar zeker ook strijdvaardig: ,,Wij hebben vandaag zwaar onder ons kunnen gespeeld en in de eerste helft verdedigend te weinig discipline getoond waardoor we Noviomagum in de wedstrijd hebben laten komen. Er zijn bij ODIK de afgelopen periode natuurlijk veel veranderdingen geweest, wij hebben een hele nieuwe ploeg met veel nieuwe spelers en een andere trainer. Maar wij zijn echt al heel veel beter dan vier weken geleden. We hebben tijd nodig, maar hebben heel veel zin om ons verder te verbeteren. Wat dat betreft is de tweede helft in ieder geval iets positiefs waar we verder mee kunnen”.

Zaterdag speelt ODIK in Voorthuizen de derby tegen Spirit.
Doelpuntenmakers: Milko van Golberdinge 7, Cees Snoei 5, Ard van der Pols 4, Liesbeth Bouter 1, Sandra van Winkoop 1 en Brandien van de Fliert 1.