(Archieffoto)
(Archieffoto) Bram van den Heuvel

DWS in tweede helft onderuit tegen Furore

11 september 2021 om 19:55 Korfbal

KOOTWIJKERBROEK- DWS heeft op de openingsspeeldag van de veldcompetitie met 8-11 verloren van Furore. In de eerste helft had de ploeg van trainer René Slegh nog het beste van het spel en gingen de Kootwijkerbroekers met een 6-4 voorsprong rusten. De tweede helft was echter voor de bezoekers uit Assendelft die optimaal gebruik maakten van het gebrek aan doelpunten van DWS. Na een 6-9 tussenstand kwam de thuisploeg nog even terug tot 8-9, maar uiteindelijk was het slotakkoord voor Furore.

Trainer Slegh: ,,De nederlaag is voor ons een domper, in het eerste deel speelden wij goed en hadden wij een verdiende voorsprong. Na rust hadden wij echter veel moeite met hun tactiek en lengte en was ons aanvalsspel ondermaats. Wij hebben nog geprobeerd om met wissels wat te forceren. Dit had een korte opleving en meer tempo tot resultaat, maar mede door een aantal gemiste strafworpen werd het niet echt spannend meer. Ondanks de nederlaag heb ik er vertrouwen in dat DWS bij de eerste zes ploegen gaat eindigen”.

Zaterdag speelt DWS de lastige uitwedstrijd in en tegen Woudenberg.
Doelpuntenmakers DWS: Joël Liefting 2, Gert-Jan Davelaar 2, Joanne Lijbers 2, Maura van Limpt 1 en Rinske van den Brink 1