Trefpunt Bokaal voor Robert van der Mast en Gerrit Broekgaarden

6 februari 2019 om 12:32 Sport/sport

VOORTHUIZEN Bij het Blue Label/RVM Bouw bedrijfstafeltennis stond maandagavond het enkelspeltoernooi om de Trefpunt Bokaal op het programma. In de eerste klasse ging de bokaal naar Robert van der Mast, die het hele toernooi ongeslagen bleef. In de tweede klasse won Gerrit Broekgaarden, die zich na een nederlaag knap herstelde.
Uit de twee poules in de eerste klasse drongen André van Reenen, Erol Saglam, Robert van der Mast en Johan Lankamp door tot de halve finales. Daarin won Lankamp met 11-7/7-11/11-6 en 11-7 van Van Reenen, terwijl Van der Mast in drie sets de baas bleef over Saglam. De strijd om de derde en vierde plaats tussen Van Reenen en Saglam werd door eerstgenoemde met 3-0 gewonnen. Robert van der Mast won in de finale met 11-9 en 11-8 de eerste twee sets. Nadat Johan Lankamp met 11-6 de spanning had teruggebracht, besliste Van der Mast met een 11-4 overwinning in de vierde set de partij en werd winnaar van de bokaal.

REVANCHE In de tweede klasse wisten Leon Eikendal, Alexander Rosendal, Thomas Gijsberts en Gerrit Broekgaarden zich te plaatsen voor de halve finales. Daarin won Gijsbertse na een spannend duel met 3-0 van Rosendal en klopte Broekgaarden eveneens met 3-0 Eikendal. Rosendal pakte de derde plaats door een 3-0 zege op Eikendal. In de finale nam Gerrit Broekgaarden revanche op Thomas Gijsbertse voor de nederlaag in de poule. Met 11-7/4-11/11-5 en 11-8 werd hij winnaar van de trofee in de tweede klasse.
Maandag 11 februari wordt de competitie hervat.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie