Afbeelding
Pauw Media
Ondernemer in beeld

Nu ook op zaterdag zakelijk afval inleveren bij Vink

24 maart 2022 om 08:04 Zakelijk

BARNEVELD Bedrijven die afval kwijt willen kunnen sinds deze week ook op zaterdag terecht bij Vink Afvalverwerking. Het Barneveldse bedrijf heeft de openingstijden van de afvalverwerking aan de Wencopperweg verruimd. 

Vink Afvalverwerking is voortaan op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur geopend. Doordeweeks kunnen bedrijven tussen 7.00 en 16.30 uur aan de Wencopperweg terecht om onder meer bouw- en sloopafval, puin, hout, kunststoffen en groenafval in te leveren. Inleveren van asbest en grond is niet mogelijk. 

ALTERNATIEF VOOR DE MILIEUSTRAAT Vink Afvalverwerking is het zakelijke alternatief voor de gemeentelijke milieustraat aan de Otelaarseweg, dat zich richt op afvalstromen van particulieren. Het is officieel niet toegestaan om daar bedrijfsafval in te leveren. Ook zijn bij de milieustraat geen grote voertuigen zoals vrachtwagens, tractoren en shovels toegestaan. 

GEEN WACHTRIJEN ,,Bij ons zijn die juist wel welkom. Ons terrein is er volledig op ingericht. Je kunt direct doorrijden. Ook hebben we medewerkers die je met bijvoorbeeld een shovel kunnen assisteren om afval te lossen”, vertelt bedrijfsleider Ronnie Voskuil. ,,We merken dat bedrijven in de regio dat prettig vinden, maar dat ze vaak zo druk zijn dat het er doordeweeks niet altijd van komt om afval te brengen. Nu kan dat dus ook op zaterdagmorgen.”

BETALEN OP FACTUUR MOGELIJK Bedrijven betalen bij Vink Afvalverwerking een bedrag per kilo voor het inleveren van zakelijk afval. Voertuigen rijden daarom eerst over een weegbrug. De afrekening van het gestorte afval kan op verschillende manieren plaatsvinden: contant, per pin of op factuur. 

GRONDSTOFFEN HALEN Vink Afvalverwerking scheidt en verwerkt de binnenkomende afvalstromen zorgvuldig, waarna ze zoveel mogelijk een tweede leven krijgen of gerecycled worden. Bedrijven kunnen aan de Wencopperweg desgewenst ook meteen nieuwe grondstoffen meenemen. Zo is er doorgaans een ruime voorraad gebroken puin en zand beschikbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie