Afbeelding
Shutterstock

Beveilig ieder terrein met Alarmrent

9 december 2022 om 07:36 Partnercontent

Heb je een groot terrein dat van beveiliging voorzien moet zijn, kijk dan eens naar Alarmrent? Op een groot terrein staan vaak verschillende machines en apparaten die interessant zijn voor criminelen. De beveiliging die je aanbrengt, kan ervoor zorgen dat je voor minder hoge kosten staat en het terrein goed inricht. Er zijn een groot aantal alarmsystemen waar je een keuze uit kunt maken, zodat je het systeem helemaal aanpast aan de situatie. Maar waarvoor zijn de systemen allemaal te gebruiken? En hoe zorg je voor de beste beveiliging?

Verschillende systemen voor iedere situatie

Bij Alarmrent zijn er een groot aantal alarmsystemen en camerabewaking te vinden. Ieder systeem is voor een ander terrein geschikt. Voor een winkelpand is camerabewaking vaak voldoende om criminelen buiten te houden of op te sporen indien iets gestolen is. Bij een groter terrein moet je juist kijken naar verschillende camera’s in meerdere hoeken van het terrein, welke gekoppeld zijn aan een alarmsysteem. Zodra er iets verdachts plaatsvindt, kan het systeem in werking komen en zijn de hulpdiensten ingeschakeld. Zo is er eerder actie te ondernemen en valt de schade over het algemeen mee. Zorg er daarom voor dat het systeem volledig bij de situatie past en je meer gemakken krijgt met jouw beveiliging.

Veiligheid creëren op de bouwplaats

Een bouwplaats beveiligen brengt weer geheel andere mogelijkheden met zich mee. Bij een bouwterrein wil je niet steeds alle machines weghalen als de dag voorbij is. Dit levert immers meer uren op om de bouw te realiseren. Het plaatsen van hekken rondom het terrein is niet voldoende. Mensen zijn geneigd om hier alsnog overheen te klimmen, zeker als er geen alarmsysteem aanwezig is. Het plaatsen van camera’s en alarmsystemen zorgt ervoor dat er meer veiligheid geboden is voor de materialen. Bovendien zijn de werknemers gedurende de dag ook beter beschermd. Ook overdag zijn er immers situaties waarvoor de hulpdiensten ter plaatse moeten komen. Door een goed systeem te plaatsen, voorkom je onveilige situaties op het terrein.

Een hoge kostenpost voorkomen

Als laatste heb je bij het beveiligen van een bouwplaats de mogelijkheid om aanspraak te maken op de verzekering. Indien criminelen toch op het terrein komen en schade aanbrengen of spullen meenemen van het terrein zijn er immers beelden beschikbaar. Deze beelden zijn nodig om de daders op te sporen en de verzekeringspapieren te regelen. Het kan daarom een flinke kostenpost voorkomen als je de beelden overhandigt aan de politie en de verzekeringsmaatschappij. Jij zorgt ervoor dat het bouwterrein goed te gebruiken is en de camerasystemen volledig op maat zijn om hun werk te kunnen doen. Het maken van een goede keuze geeft jou aan veiligheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie