Afbeelding

Geslaagde braderie voor nieuwe woonlocatie aan de Irishof

Overig Deel je nieuws

De Rozelaar kijkt terug op een geslaagde braderie afgelopen zaterdag. 

Het weer was perfect en dat zorgde voor een heerlijke en gezellige ontspannen sfeer. Er was muziek, dans en er werd gezongen. Er werd geschminkt en gesprongen op het springkussen. Er werden broodjes hamburger verkocht en er was een mooie kraam vol producten van de Rozelaar. Kortom, het was een groot succes! 

Aan de Irishof in Barneveld wordt een nieuwe woonlocatie gebouwd die zal bestaan uit 27 appartementen. Voor de inrichting van de gezamenlijke ruimtes van deze locatie is veel geld nodig. De opbrengst van deze braderie zal hiervoor bestemd zijn. 

De nieuwbouw is vervanging van woonlocatie het Gasthuis en daarnaast een uitbreiding. In september 2022 nemen de bewoners hun intrek in dit nieuwe gebouw dat midden in Barneveld staat.  

De Rozelaar
De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie