nieuwe bewoners de Rozenhof
nieuwe bewoners de Rozenhof de Rozelaar

Nieuwe bewoners woonlocatie Rozenhof ontvangen sleutel appartement

Zorg Deel je nieuws

Vanmiddag was het feest op woonlocatie de Rozenhof van de Rozelaar. Vijf bewoners ontvingen de sleutel van hun gloednieuwe appartement. De komende weken kan er hard geklust worden. 

Symbolisch werd een koektrommel met logo van de Rozelaar overhandigd, voor in de nieuwe gezamenlijke huiskamer. Nadat enkele praktische zaken werden benoemd, een 'poetspakket' en welkomstpakket overhandigd was én er getoost werd op een fijne tijd bij de Rozenhof was het zover. Met het doorknippen van een lint en het omdraaien van de sleutel was het echt zover; het appartement is van de nieuwe bewoner. Al snel werden er diverse klusbenodigdheden uit de auto's gehaald en vanmiddag werd er al hard geklust. Over een aantal weken zullen de appartementen echt bewoond worden en daar kijkt iedereen naar uit. Ook al is het natuurlijk best spannend. 

Woonlocatie de Rozenhof
De Rozenhof is een prachtig appartementencomplex in Voorthuizen. Sinds 2009 wonen hier 18 (en binnenkort 23) dus cliënten, (jong-)volwassenen die graag eigen woonruimte hebben en in mindere of meerdere mate begeleiding krijgen. In de Rozenhof heb je je eigen appartement, met slaapkamer, badkamer en keuken. Op beide etages is een centrale woonkamer. Hier kun je samen met andere bewoners eten, koffie drinken of spelletjes doen.  

Op de begane grond zijn in de afgelopen maanden 9 appartementen bijgebouwd, waarvan er binnenkort 5 bewoond zijn.

Er zijn nog enkele appartementen vrij voor nieuwe bewoners met een verstandelijke beperking. Voor wie: volwassenen van 18-50 jaar met een lichte of matige verstandelijke beperking, een WLZ indicatie en indicatie ZZP3-6.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het CliëntAdviesPunt (CAP) van de Rozelaar via 0342-413334 of cap@rozelaar.nl

De Rozelaar
De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving biedt, door in een professionele en liefdevolle omgeving zinvolle dagbesteding en veilige woonruimte te bieden. Cliënten weten zich gezien en waardevol, midden in de samenleving!  Vanuit Gods liefde willen we veiligheid en geborgenheid bieden. Zorgvuldig, gelijkwaardig en in openheid naar elkaar. Dat doen we met respect en toewijding

advertentie