Afbeelding
AberMedia

Gewonde bij botsing in buitengebied Kootwijkerbroek

6 juli 2022 om 15:20 Ongeval

KOOTWIJKERBROEK Eén van de twee inzittenden van een personenauto is woensdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een terreinwagen van Staatsbosbeheer in het buitengebied van Kootwijkerbroek. 

Het ongeval gebeurde rond 12.50 uur op de kruising van de Garderbroekerweg met de Oude Garderenseweg. De personenauto reed op de Oude Garderenseweg en verleende geen voorrang aan de pick-up truck van Staatsbosbeheer op de Garderbroekerweg. De auto botste tegen de zijkant van de terreinwagen, die door de klap in de sloot belandde. De bestuurder en een hond in dit voertuig bleven ongedeerd. Ook de tweede inzittende van de personenauto was niet gewond, bleek na onderzoek door ambulancemedewerkers.

Na het ongeval werden diverse ambulances, politie-eenheden, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter werd geannuleerd en keerde terug naar de basis in Volkel.

ONVEILIG Meerdere omwonenden zijn ongerust en boos over de onveilige situatie op dit kruispunt. ,,We hebben hierover al lange tijd gesprekken met de gemeente’’, vertelt een buurtbewoner. ,,Ondanks dat er borden en wegmarkering zijn aangebracht, gaat het nog steeds regelmatig (bijna) fout. Er is meer nodig voor een veilig kruispunt, maar de gemeente reageert tot dusver laks.’’

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie