Afbeelding
AberMedia

Twee gewonden bij ongeval in Kootwijkerbroek

8 mei 2021 om 20:50 Ongeval

KOOTWIJKERBROEK Bij een frontale botsing tussen twee auto’s op de Veluweweg in Kootwijkerbroek zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt.

De hulpdiensten werden rond 19.05 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Veluweweg ter hoogte van de hervormde kerk. Ter plaatse bleken twee inzittenden van een terreinwagen gewond. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend. Medewerkers van twee ambulances hebben de slachtoffers verder gestabiliseerd en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De drie overige inzittenden van de terreinwagen en de bestuurder van de personenauto bleven ongedeerd. 

De bestuurder van de personenauto, die vanuit de richting Stroe kwam, verloor in de bocht ter hoogte van de Kerkweg de controle over zijn voertuig, waarna een botsing volgde met de tegemoetkomende terreinwagen.

Verkeersdeskundigen van de politie onderzoeken de exacte oorzaak van het ongeval. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De Veluweweg was, mede door het onderzoek, tot na 22.00 uur in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Automobilisten werden via de parkeerplaats van de kerk omgeleid.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie