IsaxBonvineas (saxofoon/percussie) en dj RunnyRem op Gelderpop 2021.
IsaxBonvineas (saxofoon/percussie) en dj RunnyRem op Gelderpop 2021. Gelderpop/Marco Scheurink

Barnevelders IsaxBonvineas, RunnyRem ‘en meer’ op Gelderpop

11 mei 2022 om 09:59 Evenementen

VOORTHUIZEN De organisatie van Gelderpop op zaterdag 2 juli in Voorthuizen heeft nieuwe namen toegevoegd aan de ‘line-up’. Dat zijn onder anderen de drie Barneveldse vrienden IsaxBonvineas en RunnyRem: Ivar Bralts (saxofoon) en Vincent Dekker (percussie) met dj Rémon van Beek.

Eerder werden al de hoofdacts bekend gemaakt van de vierde editie van het zomerfestival in recreatiegebied Zeumeren: Chef’Special, Di-Rect, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Rondé en FeestDJRuud. Er is plek voor maximaal 15.000 bezoekers.

DRIE PODIA Gelderpop heeft drie podia: op het hoofdpodium treden populaire Nederlandse pop & rockbands op, in de Helden Dancetent staan Nederlandse en Gelderse dj-helden en feest is het de hele dag in het Améézing Café, aldus organisator Festifairs. 

Naast IsaxBonvineas en Runny Rem zijn rapper Poke (Resinjo Wijngaarde), dj’s La Fuente (Job Smeltzer) en Dyna (Vishaal Lachman) en de Barneveldse dj’s De  Bouwmeester, Boqqers en STNGH nieuwe namen op het programma. Ook de Nijkerkse volkszanger Tim van Leijenhorst is 2 juli van de partij op Zeumeren.

OUTSIDERS Na het grote succes van Mental Theo vorig jaar is voor de komende editie Outsiders geboekt, voegt Festifairs daaraan toe. ,,Hij staat bekend om zijn explosieve hardstyle sets en samenwerkingen met onder anderen Django Wagner en Jebroer.’’

,,Op Gelderpop is voor ieder wat wils’’, aldus de organisatie. ,,Vorig jaar waren we nog gebonden aan allerlei coronamaatregelen, maar nu kunnen we met alle versoepelingen weer ouderwets feesten zonder beperkingen.”

Gelderpop is zaterdag 2 juli van 12.00 uur tot middernacht in recreatiegebied Zeumeren. Leeftijd: 18+. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.gelderpop.nl/tickets. Meer informatie: www.gelderpop.nl

Gelderpop 2021 tijdens optreden Suzan en Freek.
Gelderpop 2021.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie