Frank Hartkamp (links) en Joey Happe bij Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek.
Frank Hartkamp (links) en Joey Happe bij Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek. ...

Fitness, voeding en fysio op één locatie

1 augustus 2019 om 15:58 Advertorial_1

KOOTWIJKERBROEK ,,Specialisten die elkaar aanvullen en versterken", zo omschrijven Joey Happe van Heerlijk Gezond & Zo en Frank Hartkamp van Fysiocentrum Hartkamp hun kersverse samenwerking. De twee slaan de handen ineen om iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken nog beter van dienst te zijn.

Bij Heerlijk Gezond & Zo moet iedereen kunnen instappen, vindt Joey Happe. Samen met zijn vrouw Janneke richtte hij ruim drie jaar geleden het fitness- en gezondheidscentrum aan de Veluweweg op. ,,Elk lichaam moet sportieve activiteiten kunnen verrichten", vult fysiotherapeut Frank Hartkamp hem aan. ,,Hoe zwaar, vermoeid of geblesseerd ook." In Hartkamp's praktijk in Voorthuizen zetten specialisten zich dagelijks in om jong en oud te helpen het maximale uit hun lichaam te halen.

GEDEELDE VISIE Zijn klanten kunnen binnenkort ook terecht in Kootwijkerbroek: de tweede vestiging van Fysiocentrum Hartkamp wordt in september ondergebracht in het pand van Heerlijk Gezond & Zo. Fysiotherapeut en COPD-specialist Pablo de Graaf wordt daar het gezicht van de praktijk. Dankzij Pablo ontstond een jaar geleden de samenwerking, die meteen goed beviel.

,,We delen dezelfde visie, samen werken we aan het verbeteren van de fitheid en belastbaarheid van onze klanten. Soms komen mensen bij ons met een blessure", licht Joey toe. ,,Dat mag geen drempel zijn om te gaan bewegen. Met de fysiotherapeut onder één dak hebben we nu de mogelijkheid om de blessure sneller te laten beoordelen en actief te blijven sporten." Op hun beurt zullen Joey en zijn collega's de Voorthuizenaren begeleiden op het gebied van voeding en sport. Frank: ,,De verbinding tussen onze centra wordt makkelijker en sneller."

WAARDEN De twee afzonderlijke bedrijven vullen elkaar op verschillende vlakken aan. ,,We kunnen klanten gedurende het hele traject adviseren", aldus Frank. Nu al stellen de sporters bij Heerlijk Gezond & Zo de fysiotherapeut op prijs, weet Joey. ,,We krijgen altijd positieve reacties wanneer we iemand doorverwijzen. Klachten worden zo snel mogelijk verholpen; dat wordt gewaardeerd."

Frank kijkt ernaar uit om zijn deskundigheid ook in Kootwijkerbroek in te zetten. ,,Hard werken, eerlijkheid en ondernemerschap: die waarden passen bij de gemeenschap én bij ons." Ook op het gebied van persoonlijke aandacht hebben de ondernemers elkaar gevonden. ,,We hechten beiden waarde aan een goede sfeer, een lekkere bak koffie en een gezellig praatje in de wachtruimte."

De vestiging van Fysiocentrum Hartkamp te Kootwijkerbroek is vanaf september geopend. Kijk voor openingstijden en voor het maken van een afspraak op www.fysiohartkamp.nl.

Voor meer informatie is Fysiocentrum Hartkamp te bereiken via 0342-786700 of neem contact op met Heerlijk Gezond & Zo via 0342-2769073.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie