Afbeelding
.

Stroes Bier opent brouwerijwinkel voor bierpakketten en relatiegeschenken

26 maart 2024 om 10:22 Zakelijk

STROE Goed nieuws voor liefhebbers van Stroes Bier. Vanaf heden is de brouwerij open voor publiek op de zaterdagochtenden. In de brouwerijwinkel van Stroes Bier kun je diverse bierpakketten en relatiegeschenken op maat kopen. En een unieke gelegenheid om de brouwerij zelf te bezoeken.

Eigenaar Johan van Kralingen: ,,Steeds vaker zochten mensen ons op voor directe afname van onze producten. Dus we dachten, daar moeten we iets mee. Het is natuurlijk lastig om de hele dag gasten hier in de brouwerij te ontvangen voor de verkoop van losse bieren. Wij zijn in principe ingesteld op de verkoop aan bedrijven, zoals aan winkels en horeca. Toch vonden we het leuk om iets te doen voor de mensen die ons graag willen bezoeken.” En daar is het team in geslaagd.

COMBINATIES De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de brouwerijwinkel aan de voorzijde van het pand. Deze winkel is nu iedere zaterdagochtend geopend, legt Johan verder uit: ,,In de winkel kunnen we ter plekke relatiegeschenken op maat en gepersonaliseerd samenstellen, met onze bieren erin. En door onze vele bijproducten, waaronder onze eigen kaas- en notenlijn, zijn verschillende combinaties mogelijk.”

MEEDENKEN In deze bedrijvige omgeving van Stroe is er ook veel vraag naar kerstpakketten, weten ze bij Stroes Bier inmiddels. Vooral in de bouwsector vallen de bieren goed in de smaak: ,,Deze kerstpakketten kun je hier op afspraak uitzoeken en samenstellen. Daarna bezorgen wij pakketten zonder tussenkomst van andere partijen. Een vrolijk pakket met onze bieren, gecombineerd met lekkere producten eromheen, is dan een ideaal geschenk. Een gepersonaliseerde fles met je bedrijfslogo of wens erop verzorgen wij ook. We denken graag met je mee om het naar wens voor je bedrijf samen te stellen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, neem contact op, dan leveren wij het thuis bij je af.”

Brouwerijwinkel Stroes Bier aan de Voorpost 4 in Stroe is op zaterdagochtend geopend van 8.30 tot12.00 uur. De winkel is gevestigd op Industrieterrein ‘de Stroot’ en bereikbaar via de achterzijde van Restaurant De Landing.
T: 06-34477007 | www.stroesbier.nl
Afrekenen met Cadeaukaart gemeente Barneveld is mogelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie