Afbeelding
Shutterstock

Jouw onderneming draaiende houden met Ziggo Zakelijk

9 december 2022 om 10:12 Partnercontent

Heb je een goede internetverbinding nodig voor jouw onderneming en wil je daarom Ziggo Zakelijk aangaan? Ziggo is een provider waar je voor iedere onderneming een passende verbinding vindt. Afhankelijk van jouw verbinding zijn er een groot aantal programma’s en besturingssystemen mogelijk. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf weer helemaal naar behoren draait en je de werkzaamheden naar behoren uitvoert. Maar waar moet je allemaal op letten bij het afsluiten van een nieuw abonnement? En wat zijn de extra mogelijkheden?

De snelheid en de extra versterkers

Bij Ziggo Zakelijk is het vooral belangrijk dat je goed bekijkt wat er allemaal nodig is om het bedrijf goed te laten draaien. De snelheid van het internet is hier een belangrijke factor bij. Je moet er daarom voor zorgen dat je vooraf bekijkt hoeveel apparaten je hierop aan moet sluiten. Hoe meer apparaten er op de verbinding zitten, hoe sneller de verbinding moet zijn om alles uit te voeren. Bij Ziggo vind je daarom ook meerdere snelheden terug. Daarnaast heb je de mogelijkheid om extra versterkers te laten monteren. Zo heb je in iedere hoek van het pand goed internet en voorkom je dat enkele apparaten niet te gebruiken zijn of dat je met een herinrichting van het pand moet beginnen.

Een boekhoudprogramma dat bij jouw bedrijf past

Naast een goede internetverbinding is een boekhoudprogramma kopen een verstandige keuze. Een boekhoudprogramma zorgt ervoor dat de administratie goed verloopt en je hier ook weinig moeilijkheid aan ondervindt. Met een groot aantal verschillende boekhoudprogramma’s is er altijd een optie die goed bij jouw bedrijf past. Denk aan de programma’s die voornamelijk de MKB of zelfstandigen helpen, maar ook programma’s die juist voor de grotere bedrijven een betere keuze zijn. Een aantal boekhoudprogramma’s met elkaar vergelijken of uitproberen met een gratis proefperiode zorgt ervoor dat je precies weet wat deze voor jou kan betekenen. De functionaliteiten zijn dan de leidraad voor het maken van een keuze en helpen jou om minder tijd kwijt te zijn aan de administratie.

Meerdere extra mogelijkheden beschikbaar

Als laatste is het verstandig om bij het kopen van een boekhoudprogramma goed te bekijken of je deze uitsluitend online kunt gebruiken of juist ook offline facturen en offertes toe kunt voegen. Zo hoef je niet altijd aanwezig te zijn in het pand om de administratie uit te voeren. Ook heb je de mogelijkheid om alles automatisch door te voeren. Zodra er een bestelling geplaatst is, neemt het programma dit op in de administratie. Je hoeft hierdoor geen uren meer te besteden aan het uitvoeren van de administratie, maar concentreert je op andere zaken binnen de bedrijfsvoering. Ervaar ook het gemak van een boekhoudprogramma! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie