Afbeelding
Foto: Pixabay

Sneller én goedkoper internet op jouw adres in Barneveld?

Partnercontent

Veel mensen staan er niet meer bij stil: hun huidige internet abonnement. Maandelijks wordt een vast bedrag van de rekening afgeschreven. Wie slim bespaart, voert echter eens in de zoveel tijd een vergelijking uit. ‘Internet vergelijken kan je zomaar tientallen euro’s per maand besparen en daar kun je in sommige gevallen ook nog eens sneller internet voor krijgen’, aldus de vergelijkingssite Providercheck.nl. We leggen je uit hoe het werkt.

Providers bieden welkomstkorting

Internet aanbieders zijn er niet vies van om je een welkomstkorting aan te bieden wanneer je naar hen overstapt. Voordeel van €15 per maand in het eerste half jaar lijkt daarbij eerder regel dan uitzondering. En dat alleen al is de moeite van het overstappen in veel gevallen waard. Dat overstappen is gelukkig niet zo lastig, want de meeste providers bieden een overstapservice aan. Je hoeft dan slechts je gegevens in te vullen en de rest wordt voor je geregeld, waaronder het opzeggen van je huidige abonnement en nieuwe aansluiting. Je zit zo gelukkig ook geen dag zonder internet.

Snel vergelijken middels postcode check

Je hoeft gelukkig niet alle aanbieders af te struinen op zoek naar het beste voordeel. Vergelijker Providercheck.nl biedt je een snelle service, waarbij je slechts je postcode hoeft in te vullen om alle aanbiedingen te zien op jouw adres. Dat is binnen een minuutje gebeurd. Wil je overigens het maximale voordeel pakken, dan loont het om ook je tv-abonnement te herzien. Je kunt ervoor kiezen om middels de postcode check alleen internet of juist tv en internet te vergelijken.

Gratis extra’s ontvangen

Wat ook nog het benoemen waard is, is dat je vaak meer voordeel dan ‘alleen de korting’ krijgt. Iedere provider heeft namelijk nog leuke gratis extra’s voor je in petto wanneer je overstapt. Zo krijg je bij Ziggo bijvoorbeeld SmartWifi pods cadeau. Voetballiefhebbers kiezen wellicht het liefste voor T-Mobile, Youfone of Online.nl, want daarmee krijg je gratis toegang tot ESPN Eredivisie. Online.nl voegt daar bovendien nog een gratis account bij Starzplay, FilmBox en Canal+ films & series aan toe. Bij Budget Alles-in-1 kies je tussen een gratis smartphone en sporthorloge. Combineer je met mobiel bellen en internet, dan krijg je vaak ook nog eens korting, gratis data of belminuten cadeau.

Deze gratis extra’s zijn tevens iets om mee te nemen in je keuze voor een andere provider, omdat je hiermee bespaart op de aankoop van bijvoorbeeld een mobiel abonnement, streamingsdienst of ander product. Het aanbod wisselt, dus check zelf de aanbiedingen van het moment om te beslissen welke deal het beste bij je past.

Glasvezel in Barneveld

Tegenwoordig gaan we met steeds meer apparaten online en dat betekent dat de snelheid per apparaat kan afnemen. Dat kan een reden zijn om de snelheid van je internet abonnement te verhogen. In Barneveld heeft het glasvezel netwerk een dekkingsgraad van circa 80%. Het voordeel van een glasvezel verbinding is dat deze razendsnel is, waarbij de download- en uploadsnelheid even hoog zijn. Maak je nog geen gebruik van glasvezel? Dan kun je middels de postcode check op Providercheck.nl ook direct zien of het op jouw adres beschikbaar is.

Maar ook wanneer glasvezel nog niet mogelijk is, kan het zomaar zijn dat je eenvoudig kunt overstappen naar een sneller abonnement. Dankzij de welkomstkorting kan het zelfs zomaar zijn dat je voor een lager maandbedrag sneller internet tot je beschikking krijgt! 

advertentie