Afbeelding
AberMedia

Moeder en twee kinderen met auto over de kop in Barneveld

10 februari 2023 om 10:14 Ongeval

BARNEVELD Op de Hoenderlaan aan de rand van de Barneveldse woonwijk Veller is vrijdagmorgen een auto met daarin een moeder en twee kinderen op de kop naast de weg beland.

Rond 08.15 uur reed de moeder in de richting van de rotonde met de Lunterseweg, toen het ter hoogte van de Asje van Dijkbrug mis ging door een spekglad wegdek.

De auto begon vanuit een bocht te slippen, kwam in de berm en hapte met de voorzijde in het naastgelegen talud, waarna de auto met de drie inzittenden op de kop belandde. Politie en brandweer waren snel ter plaatse en hebben de moeder en kinderen opgevangen. 

De ambulancemedewerkers hebben later de drie slachtoffers onderzocht en voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis in Ede. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. De politie heeft contact gezocht met de gemeente Barneveld en verzocht om te gaan strooien. Op meerdere wegen heeft de gladheid tot ongevallen gezorgd. Rond dezelfde tijd botsten op snelweg A1 bij Barneveld drie voertuigen op elkaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie