Afbeelding
Bram van den Heuvel

‘Mindere dag’ leidt nederlaag SSS in

13 maart 2021 om 19:09 Volleybal

BARNEVELD De volleyballers van Bielderman Koetsier/SSS hebben de tweede wedstrijd in de zogeheten degradatiepoule van de eredivisie niet in winst weten om te zetten.

Taurus uit Houten was met 3-1 te sterk in eigen huis; 25-15, 25-22, 28-30 en 25-12. Hoofdtrainer Hans Seubring: ,,Dit was een slechte ervaring vandaag, we waren beduidend minder dan in de thuiswedstrijd tegen deze ploeg.” Toen wonnen de Barnevelders met 3-0 en speelden ze frank en vrij, vol fanatisme. Daar was deze keer geen sprake van. ,,We speelden veel slechter dan de vorige keer inderdaad, waar we normaal vol vuur en passie zijn, was daar nu totaal geen sprake van. Constant liep mijn ploeg achter de feiten aan.”

Vooral in de eerste en laatste set was het spel van de Barneveldse volleybalmannen zeer matig. ,,We hadden met name moeite met de servicepass. Taurus liet sterke floaterservices zien waar wij geen antwoord op hadden.”

Tijdens de derde doorgang werden de SSS’ers enigszins wakker. ,,Dat was zeker een kleine opleving”, zo oordeelde de coach. Die hadden we nodig ook.” Van lange duur was die echter niet. De thuisploeg deed er weer een schepje bovenop en kwam gauw op een zes punten tellende voorsprong. Die werd niet meer uit handen gegeven. ,,Alle lof verder ook voor Taurus, zij speelden gewoon sterk. Nu gaan we er komende zaterdag maar weer voor, thuis tegen VCN.” Die wedstrijd, in sporthal De Meerwaarde, begint om 16.00 uur.

advertentie
advertentie
advertentie