Archieffoto VV Barneveld
Archieffoto VV Barneveld Pauw Media

Hoevelaken maatje te groot voor VV Barneveld

Voetbal

BARNEVELD- VV Barneveld heeft de laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi met 5-0 verloren van derdeklasser Hoevelaken dat ook als poulewinnaar de knock-out fase van het bekertoernooi bereikt heeft.

Dinsdagavond had VV Barneveld op papier nog een kleine kans de volgende bekerronde te halen, maar op Sportpark Kleinhoven werden de verhoudingen al snel duidelijk. VV Barneveld werd door Hoevelaken direct onder druk gezet en binnen een kwartier was de sportieve wedstrijd beslist door twee treffers van de thuisclub. De van ONA’53 teruggekeerde doelman Rinse Verweij werd voor rust ook nog een derde keer gepasseerd. Na rust gaf trainer Jason Nahumury zijn vijf wisselspelers speeltijd en hield VV Barneveld de schade beperkt tot 5-0.

Trainer Jason Nahumury was na afloop duidelijk: “Hoevelaken is een goede derdeklasser en was duidelijk een maatje te groot voor ons. Drie van de vijf tegentreffers werden met de kop gescoord, waarvan twee uit een corner. Vanavond waren wij voor de eerste keer redelijk compleet en heb ik zestien spelers minuten laten maken, aanvallend hebben wij weinig kunnen creëren. Wij kijken er naar uit om zaterdag voor de competitie te starten tegen SDS’55, de ploeg van trainer Gerwin Dekker die hier vorig seizoen actief was. Voor die wedstrijd hoef ik de jongens niet te motiveren!”

advertentie
advertentie