(Archieffoto VV Barneveld)
(Archieffoto VV Barneveld) Pauw Media

VV Barneveld wint prestigestrijd

3 september 2022 om 21:00 Voetbal

BARNEVELD- VV Barneveld heeft de prestigestrijd tegen het tweede elftal van SDV Barneveld gewonnen. Het bekerduel eindigde in een 3-0 overwinning voor de flink gerenoveerde thuisclub.

Op Sportpark ’t Nieuwe Oost hadden de bezoekers in de openingsfase het beste van het spel, maar kwam het fysiek sterkere VV Barneveld na tien minuten door een counter op voorsprong. Goed voorbereidend werk van de snelle Kobien Alyasi werd door de van SDVB overgekomen Joep van de Brink afgerond. In de tweede helft verdubbelde Spaho Hot uit een corner de voorsprong, waarna invaller Ezra Nahumury de derde en laatste goal scoorde: 3-0.

Trainer Jason Nahumury: “Voor ons was dit iets meer dan een bekerwedstrijd, het was een prestigestrijd die we niet mochten verliezen. Het werd uiteindelijk een duel tussen de jongens en de mannen, wij hadden meer duelkracht en hebben terecht gewonnen.” VV Barneveld kent tot nu toe een geslaagde voorbereiding met goede oefenwedstrijden tegen Ede/Victoria (2-2) en WVV Wageningen (3-2 winst). Nahumury is dan ook tevreden: “Vandaag missen wij vanwege de Formule 1 drie basisspelers en toch hebben wij nog een sterk team. We hebben nu een selectie van 32 spelers, dat biedt mij als trainer de mogelijkheid om keuzes te maken. De bedoeling is dat we dit seizoen een goed en stabiel team krijgen, dan moeten we in de winterstop bij de eerste zes kunnen staan. Na afloop was het ook echt gezellig, deze overwinning is wel een feestje waard.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie