(Archieffoto VV Barneveld- Harskamp)
(Archieffoto VV Barneveld- Harskamp) Gerwin van Luttikhuizen

Gehavend VV Barneveld wint kelderkraker in Vierhouten

12 februari 2022 om 17:36 Voetbal

BARNEVELD Ondanks het opstappen van vijf selectiespelers heeft VV Barneveld de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op de Veluwe werd Vierhouten’82 met 1-2 verslagen, het winnende doelpunt werd gemaakt door invaller Andreh Adra die eerder al met het derde elftal had gespeeld.

Sportpark De Keet-Horsterhoek was zaterdagmiddag het decor van een heuse kelderkraker. Dankzij een 3-2 overwinning op VEVO had het als voorlaatste geklasseerde Vierhouten’82 drie punten verzameld in de eerste zeven wedstrijden, terwijl VV Barneveld na acht duels nog zonder punten was. Dat VV Barneveld in Vierhouten na een winterstop van ruim twee maanden weer aan de hervatting van de competitie begon, was zeker niet vanzelfsprekend. Vorige week werd bekend dat trainer Gerwin Dekker vanwege de slechte resultaten en de matige trainingsopkomst in het vervolg van dit seizoen geen gebruik meer kan maken van aanvoerder Lajos Scholtens, Dries Hazeleger, Simon de Boer en Willem van Maanen. Gisteren besloot ook Fabian van Esch te stoppen. De toch al krappe selectie van de Barneveldse hekkensluiter kreeg daarmee een volgende klap te verwerken, maar dankzij de hulp van spelers van de lagere teams kon VV Barneveld alsnog de competitie hervatten.

In een matige wedstrijd kwam Vierhouten’82 voor rust op prachtige wijze op voorsprong toen een directe vrije trap in de kruising werd geschoten. Na rust kwam VV Barneveld via Wilbert Bakker langszij waarna invaller Andreh Adra een kwartier voor tijd de winnende treffer scoorde. De eerste overwinning voor VV Barneveld sinds 10 oktober 2020 toen in Wolfheze met 2-6 van Wodanseck werd gewonnen. Trainer Gerwin Dekker was dan ook blij: ,,De sfeer in de groep is erg positief, er heerst echt een feeststemming bij de jongens. Ik hoefde de spelers vandaag niet te motiveren, uit clubliefde hadden we vandaag voldoende spelers. Eerlijk gezegd was het wel een hele slechte wedstrijd waarbij de gelukkigste ploeg gewonnen heeft. Maar wij hebben keihard gewerkt en zijn daardoor extra blij met deze overwinning!”

Door: Peter de Kinder

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie