(archieffoto)
(archieffoto) FotoHenkHutten

Rood-Wit’58 ondanks ruime zege uitgeschakeld

18 september 2021 om 18:46 Voetbal

PUTTEN- Rood-Wit’58 heeft het bekertoernooi met een ruime overwinning afgesloten. Op Sportpark De Eendracht werd derdeklasser Oeken met 5-0 verslagen. Ondanks de tweede winstpartij in drie bekerduels is het team van trainer Albert van Nijhuis uitgeschakeld in de beker, Heerde bekert als poulewinnaar verder.

Rood-Wit’58 stond tegen Oeken al binnen een half uur op een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij doelpunten van verdediger Tanno Liemburg, Stefan Bos en Wouter de Bruin. Na rust scoorde Winand van de Kamp op schitterende wijze achter zijn standbeen de vierde goal voor de thuisploeg. Invaller Gerwin van Nieuwenhuizen bepaalde uiteindelijk de eindstand op 5-0.

Trainer Van Nijhuis over de bekerzege: ,,Wij zijn heel tevreden over de uitslag, het had eigenlijk zelfs nog wel meer kunnen zijn. Oeken was duidelijk de minste ploeg uit onze bekerpoule, Heerde is terecht door als poulewinnaar. In de competitie verwacht ik een lastig seizoen waarin we in een hele sterke competitie puur voor handhaving gaan”. Zaterdag start Rood-Wit’58 de competitie met een thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat Zeewolde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie