(Archieffoto Terschuurse Boys- VVOP)
(Archieffoto Terschuurse Boys- VVOP) Guido de Boer

Verrassende nederlaag VVOP in Hoevelaken

10 mei 2022 om 22:53 Voetbal

VOORTHUIZEN Op bezoek bij middenmoter Hoevelaken heeft VVOP dinsdagavond een verrassende 3-0 nederlaag geleden. Door het verlies komt er een einde aan de fraaie zegereeks van zes uitwedstrijden van de Voorthuizenaren en zakt de ploeg naar de derde positie.

Op Sportpark Kleinhoven moest VVOP het zonder de zieke spits Niek Bos en de geblesseerde Shan Biwott doen en viel Jeffrey Davelaar al snel geblesseerd uit. Op het lastig bespeelbare veld in Hoevelaken had VVOP veel moeite met de snelle aanvallers van de thuisclub en kwam het na twintig minuten ook op achterstand toen Hoevelaken op randje van buitenspel naar de openingstreffer counterde. Jos van Milligen was met een fraaie volley tegen de lat nog dichtbij de gelijkmaker. Na rust verdubbelde Hoevelaken al snel de voorsprong en werd doelman Kevin van Engelenhoven zelfs nog een derde keer gepasseerd: 3-0. Tot overmaat van ramp voor VVOP werd aanvoerder Nick Hoogebeen na twee gele kaarten ook nog van het veld gestuurd.

Trainer Ramon Hoogebeen: “Wij speelden een draak van een wedstrijd, hadden een complete offday. Wij hadden moeite met het veld en hun snelle aanvallers. Zonder Niek Bos ontbrak een echt aanspeelpunt en kwamen wij niet tot echte kansen.” Zaterdag speelt VVOP thuis tegen Stroe.