Doelman Van der Wekken van SDV Barneveld naar Blauw Geel '55

1 maart 2019 om 14:01 Sport/sport

BARNEVELD Doelman Johan van der Wekken gaat SDV Barneveld verlaten. Van der Wekken speelt komend seizoen voor de Edese tweedeklasser Blauw Geel '55.
Hij kan de opvolger van de na dit seizoen stoppende Michel van Beek worden. Waarschijnlijk zal hij bij de Edenaren de concurrentiestrijd moeten aangaan met Noah Suitela. In ieder geval zal Michel van Beek, nu nog de eerste doelman, zijn keeperstrainer worden.
De 25-jarige doelman uit Leusden speelde al bij een aantal clubs. Hij begon bij het Amersfoortse CJVV, stapte als jeugdspeler over naar SV Spakenburg. Daar maakte hij drie jaar deel uit van de A-selectie.
Vervolgens koos Van der Wekken voor een carrière bij Bennekom. Hij speelde afwisselend in het eerste en tweede elftal. Hoofdklasser NSC (Nijkerk) was zijn volgende avontuur. Een basisplaats zat er echter niet in. Vorig seizoen stapte hij over naar eersteklasser SDV Barneveld. Maar ook daar werd hij niet de eerste keus voor de hoofdmacht. Nu wil Van der Wekken zijn kans grijpen bij Blauw Geel '55.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie