Masters van DWK acteren goed in Heerenveen

19 februari 2019 om 12:06 Sport/sport

BARNEVELD De Masters van DWK hebben afgelopen zaterdag prima gepresteerd bij wedstrijden in Heerenveen. Een klein groepje reisde af naar Friesland voor de zesde wedstrijd van het Zuyderzee Masters Circuit. Er werden de nodige punten voor het klassement verzameld.

Iris van Aurich (D50+) zwom de loodzware 400 meter (m) wisselslag. Ze wist in een goed opgebouwde race de eerste plaats te behalen. Ook op de 100 m vrije slag werd ze eerste. De 100 m rugslag leverde een tweede plaats op. Greta Wyma (D45+) startte met de 100 m rugslag. Ze was ontevreden over haar tijd, maar ze finishte wel als derde. De 100 m schoolslag ging daarna een stuk beter. Ook een derde plaats, maar wel in een snellere tijd dan vorig seizoen.
Martijn de Jong (H45+) zwom naar mooie persoonlijke records op de korte sprintafstanden waardoor hij eerste werd op de 25 m vrije slag en derde op de 25 m vlinderslag. Jennie Resink (D55+) was blij met haar tijden op de 100 m rugslag en de 100 m vrije slag, iets sneller dan een paar weken geleden bij de ONMK in Zwolle.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie