Nuttige driepunter voor Terschuurse Boys

15 december 2018 om 20:18 Sport/sport

TERSCHUUR Terschuurse Boys maakte met een 3-1 overwinning op VIOS een einde aan de povere resultaten van de laatste weken en krijgt weer aansluiting bij de uitgebreide middenmoot.

Al in de 2e minuut had Terschuurse Boys op voorsprong moeten komen, toen Jeffrey van Belkum voor een leeg doel net langs de verkeerde kant van de paal schoot. Terschuurse Boys pakte het initiatief, maar in de 17e minuut kreeg VIOS via Jaron Dijksterhuis een niet te missen kans, maar ook hij schoot naast. Drie minuten later kwam Terschuurse Boys op voorsprong. Dennis van de Veen rukte op en leverde een voorzet af, die Jeffrey van Belkum achter doelman Bahattin Selcuk kopte; 1-0. In de 28e minuut verdubbelde Ronald Bouwman op een pass van Jeffrey van Belkum de voorsprong; 2-0. Een minuut later werd de wedstrijd al zo goed als beslist. Op aangeven van Roy van de Veen schoot Jeffrey van Belkum de 3-0 binnen. Terschuurse Boys behield het initiatief. Roy van de Veen kreeg nog een goede kans om de score op te voeren, maar hij strandde op de doelman. In de 40e minuut kreeg VIOS een makkelijk gegeven stafschop, die Jelle Pol benutte; 3-1.

De tweede helft had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden. Terschuurse Boys consolideerde de voorsprong en VIOS probeerde wel aanvallend gevaarlijk te worden, maar slaagde er niet in kansen te creëren, zodat de ruststand ook de eindstand werd.