Bea van Lagen runt de vernieuwde DA in Kootwijkerbroek.
Bea van Lagen runt de vernieuwde DA in Kootwijkerbroek. Pauw Media

‘Band met klanten maakt het zo leuk’; DA Kootwijkerbroek flink verbouwd

20 april 2023 om 14:14 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Ze hebben zich ,,een slag in de rondte gewerkt” en het resultaat van de verbouwing mag er zijn: De DA drogisterij en parfumerie van Bea van Lagen in Kootwijkerbroek is lichter, frisser en moderner geworden. Niet alles is veranderd: ,,Onze klanten adviseren, vinden we nog steeds het allerleukste.”

Het is alweer dertien jaar geleden dat vakvrouw Bea van Lagen haar eigen drogisterij en parfumerie oprichtte in haar geboortedorp. ,,Een drogisterij leek me een goede aanwinst voor Kootwijkerbroek”, vertelt ze. Ze kreeg gelijk: vanaf het eerste moment wisten klanten haar winkel aan de Veluweweg te vinden. 

Inmiddels hebben Bea en haar zes medewerkers een hechte band opgebouwd met hun trouwe klanten. ,,Nog steeds sta ik het liefst de hele dag zelf in de winkel om mensen te helpen. Niet alleen op het gebied van beauty, maar ook zelfzorg. Als ze vervolgens een paar dagen later terugkomen om te laten weten dat ons advies geholpen heeft, ben ik helemaal blij.” 

CADEAUS Op de benedenverdieping heeft DA Kootwijkerbroek een eigen schoonheidssalon, waar de gediplomeerde medewerkers verschillende beautybehandelingen uitvoeren. ,,Zoals dag- of bruidsmake-up.” Ook vind je er allerlei cadeauartikelen: ,,Dankzij de verbouwing hebben we nog meer ruimte gekregen voor leuke cadeaus, zoals de geurkaarsen van Woodwick - een leuke tip voor Moederdag. Alle cadeaus pakken we met veel aandacht in.”

Sinds de heropening eind vorig jaar ontving Bea al veel positieve reacties van haar trouwe klanten. ,,Ook in de week van de verbouwing leefden mensen met ons mee, dat was hartverwarmend. Ik ben trots op wat we hier in dertien jaar samen hebben neergezet.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie