Marianne Timmer en Herman Zondag.
Marianne Timmer en Herman Zondag. Melvin Taribuka

‘Successen op platteland en ijsbaan’ tijdens bijeenkomst Barneveldse businessclub

8 maart 2023 om 15:28 Zakelijk

BARNEVELD ,,Echt indrukwekkend. Wat een bedrijf.’’ Ruim honderd leden van Businessclub SDV Barneveld keken dinsdagavond hun ogen tijdens een bedrijfsbezoek aan G. van Beek en Zn op bedrijventerrein Harselaar in Barneveld. 

Het energieneutrale familiebedrijf van Gert en zijn zoons Gerard en Marco van Beek is wereldwijd succesvol op het gebied van stalinrichting, beschikt over een eigen betonfabriek en is druk met innovaties op het gebied van dierenwelzijn en milieu. 

Na een uitgebreide rondleiding en maaltijd met gerechten met - hoe kan het ook anders - kalfsvlees, presenteerde Gerard het verhaal van het bedrijf, dat ooit begon in een oude schuur aan de Wesselseweg in Kootwijkerbroek. 

Daarna nam boerendochter en oud-schaatser Marianne Timmer, opgegroeid in Sappemeer, de microfoon over. ,,Dankzij Studio Sport-commentator Frank Snoeks kennen de mensen me sinds 1998 van ‘Timmertje, Timmertje wat ga je doen’.’’ Ze vertelde over ,,het mysterie van succes’’, over hoe haar carrière met ups en downs tot drie gouden medailles op de Olympische Spelen leidde. En wat je als sporter en ondernemer kunt doen om de kans op succes te vergroten. 

Gerard van Beek vertelt het verhaal van het familiebedrijf.
SDVB BC G. van Beek en Zn.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie