John van Ginkel
John van Ginkel Nanette de Jong Fotografie

De Specialist: een gloednieuwe keuken bij thuiskomst

30 augustus 2019 om 15:31 Nieuws

BARNEVELD Op vakantie of naar je werk gaan en thuiskomen in een huis met een splinternieuwe keuken: het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. Een specialist op het gebied van keukens kan zijn klant volledig ontzorgen, waardoor je met een gerust hart kunt verdergaan met je dagelijkse bezigheden.

OP VAKANTIE Allerlei taken rondom de nieuwe keuken kunnen worden overgedragen aan een professioneel team: van het verleggen van de leidingen tot het laatste likje verf. Terwijl je op het strand ligt of druk aan het werk bent, gaan de monteurs bij je thuis aan de slag. Indien gewenst wordt de oude keuken eruit gehaald en wordt de nieuwe keuken van A tot Z geïnstalleerd, allemaal door hetzelfde team. Zo hoef je niet thuis te blijven voor de plaatsing van je nieuwe aanwinst. Wel zo fijn, in een tijd waarin we allemaal genoeg te doen hebben.

TOTAALCONCEPT Bij de aanschaf van een nieuwe keuken komt meer kijken dan alleen de plaatsing daarvan. Ook op technisch vlak zijn er allerlei mogelijkheden. Komt de nieuwe keuken op een andere plek, of komt er een kookeiland? Daarmee krijgt de woning een geheel nieuwe uitstraling. Dit betekent wel dat de leidingen verlegd moeten worden, maar voor professionele monteurs is dat geen probleem.

Dat zelfde vertrouwde team kan ook stukadoren, de wanden 'sausklaar' maken en alles vervolgens netjes afwerken. Ook het leggen van plavuizen en plinten kan worden geregeld. Indien gewenst kunnen de muren en het plafond zelfs helemaal opnieuw geverfd worden en kunnen er gloednieuwe deuren geplaatst worden.

APPARATUUR Vaak wordt bij de plaatsing van een nieuwe keuken ook nieuwe apparatuur geïnstalleerd. Denk bijvoorbeeld aan een Quooker of een combi-oven; er zijn steeds meer mogelijkheden op dat gebied. Dit betekent dat er soms meer elektriciteitsgroepen in de keuken nodig zijn. Ook dat kan in overleg geregeld worden door de professionals, zonder dat de klant daarvoor iets hoeft te doen.

VERTROUWD TEAM Alles, van het verwijderen van de oude keuken tot de allerlaatste controle, gebeurt in één tot twee weken. Door te werken met een strakke planning en korte lijnen wordt de nieuwe keuken altijd op tijd en compleet geleverd.

Het totaalplaatje wordt verzorgd door een vast team van tien specialisten die elke dag monteurswerk uitvoeren. Van Ginkel Keukens zet ook een vaste elektricien en loodgieter in. Samen pakken zij alle taken op, waardoor de klant zelf niets meer hoeft te regelen. Ook denken zij mee met de klant: is er een extra stopcontact nodig, of een dimmer op de lamp? Een ervaren monteur ziet niets over het hoofd. Een keuken kopen kan overal, maar alleen een specialist ontzorgt zijn klanten volledig.

Aangeboden door Van Ginkel Keukens in Barneveld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie