Team JO12-1: Staand: Julian Neutel, Nathan en Justin van Zwetselaar, Sven Scholtus, Finn Assink, Mase Schouten Zittend: Lucas van de Kraats, Morris Veldhuizen, Ruben Plantinga, Kyan van Doorn
Team JO12-1: Staand: Julian Neutel, Nathan en Justin van Zwetselaar, Sven Scholtus, Finn Assink, Mase Schouten Zittend: Lucas van de Kraats, Morris Veldhuizen, Ruben Plantinga, Kyan van Doorn M. Neutel

Advendo’57 JO12-1 is kampioen en promoveert naar de Hoofdklasse!

Sport Deel je nieuws

EDERVEEN - Het team JO12-1 van Advendo’57 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 1e klasse. Door dit resultaat promoveert de JO12-1 naar de Hoofdklasse. Reden voor een passend feestje.

Het team van JO12-1 speelt al jaren in de eerste klasse en is een echte “middenmotor”. Deze keer is het gelukt om kampioen te worden met tegenstanders als: SDV Barneveld, Sparta Nijkerk, Blauw Geel ’55, SC Hoevelaken, FC Jeugd, VVOP en SDC Putten.

Dit seizoen heeft het team nieuwe tenues ontvangen welke zijn gesponsord door de bedrijven Trendspotting en Van de Kraats civil projects B.V. De jongens startte dit seizoen dan ook vol zelfvertrouwen en met ambitie: “Wij gaan voor het kampioenschap”.

Door de begeleiding van Menno Neutel en de hulp van trainers Gert-Jan Veldhuizen en Arjan van de kraats werd de daad bij het woord gevoegd.

De jongens zijn de afgelopen periode op voetbalgebied erg gegroeid. In het veld coachen ze elkaar, werken goed samen, zijn erg fanatiek, leergierig en hebben het erg gezellig met elkaar. Kortom: “Een echte teamprestatie”.

advertentie