Voskuilen en Bouw clubkampioenen Veluweruiters

26 maart 2019 om 15:25 Sport

VOORTHUIZEN Marijn Voskuilen en Nienke Bouw zijn de nieuwe clubkampioenen van Veluweruiters. De paardensportvereniging verdeelde afgelopen week de clubtitels. Bij de pony's won Marijn Voskuilen met Kika en bij de paarden was Nienke Bouw met Uni de sterkste.

De clubkampioenschappen begonnen met dressuur voor de ponyruiters. Dit onderdeel werd gewonnen door Marijn Voskuilen met Kika. De tweede plaats was voor Julita Goudkuil met Fender, gevolgd door Rens Appeldoorn met Invita.

ELVIS De ruiters streden ook om de verkleedprijs. Het thema was dit jaar The 60's, in verband met het zestig jarig bestaan van de vereniging. Deze prijs is gewonnen door Marius Monteauban, die verkleed als Elvis op zijn pony Leandros reed.
Het onderdeel dressuur voor de paardenleden werd gewonnen door Nienke Bouw met Uni. De amazone werd gevolgd door Rens Appeldoorn met Isar en Maikel van Daatselaar op Remo.

SPRINGEN De titelstrijd in Voorthuizen werd afgesloten met springen voor zowel de ponyruiters als de paardrijders. Iedereen reed twee parcoursen, de eerste op stijl en de tweede op tijd. Bij de pony's ging de zege naar Azou Farhan Khola met Beatle WH en de tweede plaats was voor Jeanine Klarenbeek met Sunshine. Het springen bij de paarden werd gewonnen door Nienke Bouw met Uni. De clubkampioene werd gevolgd door Anne Woudenberg met High Quality.

Op de foto alle prijswinnaars. Van boven naar beneden op de trap: Azou Farhan Khola, Pieter Groot Jebbink, Fleur Groot Jebbink, Sandra Janssen, Miranda Vliek, Michelle Vos, Jeanine Klarenbeek, Marit Bouw, Rens Appeldoorn en Marius Monteauban. Op de voorgrond de clubkampioenen Marijn Voskuilen en Nienke Bouw.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie