Afbeelding
AberMedia

Ernstig gewonde bij bedrijfsongeval in Barneveld

9 augustus 2023 om 06:39 Ongeval

BARNEVELD Bij een groothandel in motoronderdelen aan de Harselaarseweg in Barneveld heeft dinsdagavond een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Hierbij is een medewerker van het bedrijf ernstig gewond geraakt.

De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances, politie en een traumahelikopter, werden rond 21.45 uur met spoed gealarmeerd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. De man zou bij het ongeval hoofd- en beenletsel hebben opgelopen. 

De traumahelikopter landde ter hoogte van de aansluiting van de A30 met de A1 nabij de Zelderseweg. Een politiebus heeft de trauma-arts en verpleegkundige opgehaald en naar bedrijventerrein Harselaar gebracht.

Wat er exact is gebeurd is niet bekend, maar er zou een zijlader of heftruck bij betrokken zijn geweest. Later werd rond 22.20 uur ook de brandweer van Barneveld met een tankautospuit met spoed gealarmeerd, om mogelijk gelekte vloeistoffen veilig te stellen. Ook een inspecteur van Omgevingsdienst De Vallei is ter plaatse geweest voor inspectie. Bij dergelijke ongevallen draagt de politie het onderzoek naar de toedracht over aan De Nederlandse Arbeidsinspectie.

De politie kon desgevraagd geen mededelingen doen over de toedracht van het ongeval.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie