De lekkerste en prijswinnende kazen in het assortiment
De lekkerste en prijswinnende kazen in het assortiment Kaasspecialist Hardon @home

Kaasspecialist Hardon @home deelt kaas uit aan Oekraïners in vluchtelingenkamp Harskamp.

Lokaal Deel je nieuws

Kaasspecialist Hardon @home uit Voorthuizen deelt in de maand april gratis kaas uit aan Oekraïners in vluchtelingenkamp Harskamp. De kaasspecialist organiseert deze actie om het 50-jarig bestaan van het bedrijf te vieren en zo op haar eigen manier bij te dragen aan de vluchtelingensituatie. Naast de gratis kaas geeft de kaasspecialist aan ook een deel van de omzet te doneren aan giro555.


Kaasspecialist Ton Hardon geeft aan erg trots te zijn op het 50-jarig bestaan van het succesvolle familiebedrijf en wil dit daarom vieren. Tegelijkertijd begrijpt het bedrijf de ernst van de situatie in Oekraïne en wil graag ondersteuning bieden. Daarom heeft het bedrijf besloten om een gedeelte van de omzet af te dragen en te doneren aan giro555. “Over alle oude kaas die we verkopen vanuit onze verkoopwagen en webshop doneren we aan giro555 vertelt Ton Hardon.
Het familiebedrijf dat Ton heeft overgenomen van zijn oom en vader is in 1972 opgericht. Het bedrijf ging toen onder de naam Kaashandel Hardon. Het 50-jarig jubileum valt toevallig samen met een wel hele unieke gebeurtenis vertelt Ton: “deze week is bekend geworden dat er maar liefst 10 prijswinnaars de Cum Laude Awards 2022 hebben gewonnen die bij ons al jaren vast onderdeel uitmaken van ons lekkere assortiment. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen alle boerderijzuivelaars bij elkaar voor de verkiezing van de lekkerste kazen en zuivel gemaakt op de boerderij”.

Onlangs hebben wij meegewerkt aan een onderzoek en daar is uit gebleken dat we voordeliger zijn met onze vergelijkbare kwaliteitskazen uit de Beemster dan op andere verkooppunten zoals bijvoorbeeld de supermarkten of andere aanbieders. En dat allemaal bij u voor de deur persoonlijk thuisbezorgd.

De kaasspecialist geeft aan ook iets persoonlijks te willen doen voor de lokale vluchtelingen. “Het zou fijn zijn als de vluchtelingen zich welkom voelen en tegelijkertijd een echte Hollandse lekkernij kunnen proeven”. Om deze reden gaat kaasspecialist Hardon @home in de maand april naar vluchtelingenkamp Harskamp om de Oekraïners te ondersteunen in de vorm van gratis kaas.
Kaasspecialist Hardon @home vraagt aan iedereen om het initiatief van deze 50-jarige onderneming een warm hart toe te dragen.

Kaasspecialist Hardon @home

Ton Hardon
06-36484946
 

advertentie
advertentie