Kinderen Ontdekken Muziek bij Muziekschool Barneveld
Kinderen Ontdekken Muziek bij Muziekschool Barneveld Coen Beijer

Start muziekcursussen voor kinderen

18 augustus 2022 om 16:06 Overig Deel je nieuws

Muziekschool Barneveld start in september weer met verschillende cursussen muziekoriëntatie voor kinderen. De cursussen zijn geschikt voor kinderen van 0 tot en met 9 jaar. Meer informatie en inschrijven via www.muziekschoolbarneveld.nl/cursussen.

Muziek op schoot, 0-4 jaar

Muziek op schoot is voor kinderen van 0 tot 4 jaar, die samen met papa, mama, opa, oma of de oppas willen zingen, versjes leren, klankspelletjes spelen, eenvoudige instrumentjes bespelen en bewegen op muziek. Welke dreumes of peuter vindt dat nou niet leuk? 

Start: keuze uit vrijdag 9 of zaterdag 10 september. 10 lessen van 40 minuten voor 90 euro.

Muziekspeeltuin, 4-6 jaar/groep 1 en 2

In de Muziekspeeltuin kunnen kinderen uit groep 1 en 2 gezellig met leeftijdsgenootjes plezier maken met muziek. Samen zetten ze spelenderwijs hun eerste stappen in de wereld van het muziek maken. 

Start vrijdag 9 september, 16.00-16.40 uur. 6 lessen voor 54 euro.

Kinderen Ontdekken Muziek, 6-9 jaar/groep 3-6

Het KOM-jaar is een goede voorbereiding voor kinderen die graag een instrument willen spelen. Ze leren spelenderwijs al wat noten lezen, zingen leuke liedjes en in de loop van het jaar krijgen ze alle instrumenten te zien en te horen. Daardoor kunnen ze uiteindelijk een goede keuze maken voor een instrument of zang. 

Start donderdag 1 september, 16.00-16.50 uur. 180 euro voor het hele seizoen.

Cursus Kleuterharp, 5 en 6 jaar

De nieuwe cursus Kleuterharp is een unieke manier om jonge kinderen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met dit bijzondere instrument. 

Start woensdag 25 september, 15.45-16.30 uur. 8 lessen voor 116 euro incl. leenharp gedurende de cursus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie