Als het aan Ronny Aarts ligt, zorgt de koffie van Coffee@Home elke dag weer voor een glimlach.
Als het aan Ronny Aarts ligt, zorgt de koffie van Coffee@Home elke dag weer voor een glimlach. Eigen foto

Coffee@Home: zo smaakt echte koffie

20 juni 2018 om 17:30 Advertorial_2

BARNEVELD Wie een geurig en bijzonder smaakvol kopje koffie, een sterke espresso of een romige cappuccino wil proeven, moet op woensdagavond 27 juni zeker de kans grijpen die koffiespecialist Coffee at Home biedt tijdens een evenement bij de Barneveldse vestiging van Welkoop.

"Daar is het Jura-promotieteam aanwezig om de bezoekers niet alleen te laten proeven, maar ook om uitleg te geven over onze Jura espressomachines en de duurzame koffie die wij verkopen", licht Ronny Aarts toe. Samen met zijn zwager Peter Canta is hij eigenaar van Coffee@Home en Coffee@Work. "Inderdaad, een familiebedrijf. In 1997 begonnen we met de verkoop en het leasen van koffiemachines plus de levering van onze eigen koffiemelanges aan bedrijven en instellingen. Dit concept sloeg aan. Daarna zijn we ons ook op de particuliere markt gaan richten."

EXPERIENCE CENTER Ook daar vallen de koffie en het concept van Coffe@Home duidelijk in de smaak, zo heeft Aarts vastgesteld. "Wie eenmaal in ons Experience Center niet alleen de uitgebreide collectie koffie-apparaten heeft bekeken, maar vooral onze koffie heeft geproefd en beleefd, gaat vrijwel altijd met een koffiemachine onder de arm de deur uit." Dat is volgens hem niet zo verwonderlijk, want de koffie smaakt zoals echte koffie hoort te zijn. "Juist die uitgebalanceerde combinatie van onze melanges, die bestaan uit honderd procent Arabic koffie, en een geavanceerde espressomachine maken ons product uniek. Vanzelfsprekend zijn onze bonenmelanges honderd procent Rainforest Alliance gecertificeerd."

Net als bij bedrijven kunnen particulieren de espressomachines al naar gelang hun wensen en behoeften kopen of leasen. Aarts: "Met Private Coffee Lease kun je tegen een vast bedrag per maand zorgeloos genieten van de mooiste koffies. Wie daar de voorkeur aan geeft, heeft de keuze uit de drie meest verkochte Jura koffiemachines voor thuis. Daarbij worden uitsluitend pure bonen, maandelijks vers gebrand, bij de klant thuis afgeleverd. Vanzelfsprekend is dat inclusief de service aan huis, de garantie en het onderhoud van de koffiemachine. Daarnaast is het mogelijk om een zogenaamd koffie-abonnement af te sluiten waarbij klanten regelmatig onze koffiebonen thuis krijgen".

"Eerst uitgebreid proeven? Kom dan op 27 juni naar Welkoop aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 75 of naar ons Experience Center aan de Edisonstraat 4 in Barneveld", adviseert Aarts.

www.coffeeathome.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie