Elmar, Henny en Johan  Kommer (v.l.n.r) voor het in aanbouw zijnde bedrijfspand in Kootwijkerbroek.
Elmar, Henny en Johan Kommer (v.l.n.r) voor het in aanbouw zijnde bedrijfspand in Kootwijkerbroek. Eigen foto

Kommer Motors naar Kootwijkerbroek

30 mei 2018 om 17:30 Advertorial_1

KOOTWIJKERBROEK Binnenkort opent Kommer Motors op bedrijventerrein Puurveen in Kootwijkerbroek de deuren van een splinternieuw winkelpand met een compleet uitgeruste werkplaats. „Daar bieden we naast de verkoop, het onderhoud en de reparatie van alle motoren ook een uitgebreid assortiment onderdelen, accessoires, motorkleding en onderhoudsmiddelen aan", vertelt Elmar Kommer over de nieuwe vestiging.

„Motorliefhebbers uit het hele land wisten ons bedrijf in Garderen altijd al goed te vinden, maar de nieuwe locatie biedt veel meer mogelijkheden en we kunnen daarom onze producten en diensten nog beter aanbieden en presenteren. Wij hebben een omvangrijk en divers assortiment op voorraad. In het moderne pand in Kootwijkerbroek, waar nu de laatste hand aan wordt gelegd, krijgen we aanzienlijk meer ruimte en breiden we op alle vlakken uit, dus nog meer motoren, onderdelen en motorkleding".

BUDDYSEATS OP MAAT Ook dankzij de webshop geniet Kommer Motors landelijke bekendheid, maar vooral door de op maat gemaakte buddyseats heeft het bedrijf een nationale reputatie opgebouwd. Daar komt bij dat het familiebedrijf een brede kennis heeft van een scala aan motoren. „Motoren zijn onze passie", zegt Elmar. "Johan en Henny Kommer hebben het bedrijf in 1997 opgericht en sinds 2015 hebben we met ons drieën de leiding."

Voor buddyseats die geheel naar de wensen van de klant worden bekleed is Kommer Motors het aangewezen adres. Liefhebbers kunnen daarbij rekenen op ruim twintig jaar vakmanschap in het bekleden en aanpassen van buddyseats. Daarnaast werkt Johan al sinds de oprichting van het bedrijf in de werkplaats en zijn technische kennis en ervaring staan garant voor deskundige uitvoering van alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. „Bij Kommer Motors vind je vrijwel alles voor het verbouwen, onderhouden en berijden van de motor tijdens alle weersomstandigheden", verzekert Elmar.

Naast Kommer Motors, verhuist ook de dartshop naar de nieuwe locatie in Kootwijkerbroek. Bij Dartshop Midden Nederland kunnen dartliefhebbers terecht voor alles wat met hun favoriete sport heeft te maken.

[Kommer Motors
De Standerd 27, Kootwijkerbroek
Tel. 0577-460065
www.kommermotors.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie