Een klein deel van het moderne wagenpark van Klarenbeek Transport.
Een klein deel van het moderne wagenpark van Klarenbeek Transport. ..
Werk in de regio

Word chauffeur bij Klarenbeek Transport

20 april 2021 om 09:21 Zakelijk

STROE Klarenbeek Transport is volop in beweging. Vanwege de toegenomen vraag is het familiebedrijf op zoek naar nieuwe chauffeurs en is er ook ruimte voor een administratief medewerker.

Onder het motto ,,de allerbeste service bieden en afspraken nakomen” timmert Klarenbeek Transport al meer dan zeventig jaar aan de weg. Vlak na de oprichting was de transportspecialist vooral actief in het veevervoer, tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd in koel- en vriestransporten. Klarenbeek Transport wordt inmiddels geleid door de derde generatie, te weten de drie broers Jan, Bert en Marco Klarenbeek.

GROUPAGEVERVOER Bert Klarenbeek: ,,Vanaf onze locatie in Stroe verzorgen we dagelijks koel- en vriestransporten (van voornamelijk vleesproducten) door heel Europa, met als specialisatie groupagevervoer naar Engeland en Ierland.” Het bedrijf beschikt over een eigen koelopslagruimte. ,,Ons wagenpark bestaat uit pakweg 75 moderne voertuigen die aan de laatste milieueisen voldoen. Ook het onderhoud voeren we uit in onze eigen, goed uitgeruste werkplaats.”

CERTIFICERING Kwaliteit staat bij Klarenbeek Transport met stip op één, benadrukt Bert: ,,We zijn in het bezit van IFS- en BRC-certificering, waardoor wij aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid voldoen.” Bij Klarenbeek Transport werken op dit moment zo’n 125 medewerkers, waarvan 85 chauffeurs. ,,Velen van hen zijn al meerdere jaren bij ons werkzaam. Dat zegt veel over de grote betrokkenheid.”

VACATURES Klarenbeek zoekt per direct naar fulltime nationaal vrachtwagenchauffeurs (geconditioneerd vervoer), parttime nationaal vrachtwagenchauffeurs (geconditioneerd vervoer, vooral voor in de avond- en nachturen) en fulltime internationaal vrachtwagenchauffeurs (geconditioneerd vervoer). Als chauffeur moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C-CE, een chauffeurspas en Code 95. Je hebt er als internationaal chauffeur geen moeite mee om een aantal dagen achtereen van huis te zijn. Verder ben je klantgericht en bereid om collega’s te helpen waar nodig.

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Daarnaast zoekt het transportbedrijf een administratief medewerker (m/v, 20 tot 40 uur). De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het opmaken van exportdocumenten en eventueel ondersteuning van de transportplanning. Nauwkeurigheid is een must. De werktijden zijn in overleg en de beloning is volgens de cao beroepsgoederenvervoer.

Bij interesse zien we jouw sollicitatie en cv graag tegemoet. Heb je vragen? Neem dan contact op met Bert Klarenbeek: bert@klarenbeek-transport.nl. Je kunt ook bellen naar 06-23229313 of neem een kijkje op de website: www.klarenbeek-transport.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie