Henk Ruiter en Gerrit de Kruif.
Henk Ruiter en Gerrit de Kruif. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Bedrijfsovername Bosch Car Service CatsburgRuiter

4 februari 2021 om 06:42 Zakelijk

VOORTHUIZEN CatsburgRuiter personenwagens & lichte bedrijfswagens is in beweging. Per 1 januari heeft eigenaar Henk Ruiter het stokje overgedragen aan Gerrit de Kruif. De vertrouwde service, bedrijfsnaam, bedrijfsgegevens en het monteursteam blijven verder hetzelfde. Henk Ruiter blijft actief in de verkoop.

Gerrit de Kruif: ,,Ik ben vanuit het bedrijf van mijn vader Pieter de Kruif (de Kruif Machines Stroe) overgegaan naar dit prachtige bedrijf om het in samenwerking met Henk voort te zetten. De afgelopen maanden hebben Pieter, Henk en ik goed doorgenomen wat een samenwerking kan opleveren. Mede vanwege onze gezamenlijke automotive achtergrond. Zowel de Kruif Machines als CatsburgRuiter zijn al decennia actief in de technische service. We spreken dezelfde taal en beschikken over dezelfde loyale en op kwaliteit gerichte bedrijfscultuur. De conclusie is dan ook dat beide bedrijven zelfstandig blijven functioneren wat voor zowel u als trouwe, maar ook als nieuwe klant, de meeste voordelen biedt. Een win-winsituatie voor iedereen.”

ZAKELIJK EN PARTICULIER CatsburgRuiter ’nieuwe stijl’ richt de blik op de toekomst. Gerrit: ,,Onze werkplaats beschikt over tien werkplekken die geschikt zijn voor zowel personen- als bedrijfswagens. Ons doel is om het servicepakket voor de zakelijke markt verder uit te breiden. Ondernemers zijn met hun bedrijfswagen of bedrijfswagenpark hier meer dan welkom voor aanschaf, inruil, onderhoud en financiering. En uiteraard blijven nieuwe en huidige particuliere klanten bij ons ook meer dan welkom voor dezelfde service als de zakelijke klanten!”

De afdeling (landbouw)mechanisatie stopt in Voorthuizen per 1 maart aanstaande. Omdat de focus bij CatsburgRuiter op personenwagens en lichte bedrijfswagens ligt zal het onderhoud aan machines via de Kruif Machines in Stroe gaan lopen, benadrukt Gerrit: ,,Zij zijn gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van mini- en midishovels, schrankladers, minigravers, (meeneem)heftrucks, hoveniers- en campingmachines. Dat is hun kracht.”

GOED GEVOEL Henk de Ruiter over de directiewissel: ,,Ik steun de overname volledig en heb daar een goed gevoel bij. Zelf blijf ik CatsburgRuiter gewoon trouw en ga me bezighouden met de verkoop. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Gerrit, Pieter en het bestaande trouwe team.”


CatsburgRuiter in een notendop: in- en verkoop van nieuwe en gebruikte personenwagens en lichte bedrijfswagens, APK, onderhoud en reparatie, airco, schade, bandenopslag, occasions (plus zoekopdrachten), haal- en brengservice, lease en financiering, wasboxen.

CatsburgRuiter. Lange Zuiderweg 36, 3781 PL Voorthuizen. T: 0342-473334.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie