Terschuurse Boys sluit doelpuntenfestijn winnend af

7 april 2018 om 21:23 Sport/sport

TERSCHUUR Na een 3-2 voorsprong bij de rust won Terschuurse Boys met 6-3 van Zwart Wit en behield daarmee uitzicht op deelname aan de nacompetitie.

Nadat beide ploegen in de eerste minuten kansen op de openingstreffer hadden gemist, kwam Terschuurse Boys in de 9e minuut aan de leiding, Ronald Bouwman kopte een voorzet van Gydo Vos binnen; 1-0. Lang genoot Terschuurse Boys niet van de voorsprong, want een minuut later veroorzaakte Peter Overeem een strafschop, die Mike Jansen benutte; 1-1. Terschuurse Boys behield het initiatief en in de 15e minuut knalde Ronald Bouwman de 2-1 binnen. Twee minuten later zette Gydo Vos Roy van de Veen voor een leeg doel en was het 3-1. Nadat Ronald Bouwman in de 19e minuut op de paal had geschoten, kopte Mike Jansen een minuut later de aansluitingstreffer achter Ceriel van Veldhuizen; 3-2. Tot aan de rust domineerde Zwart Wit, maar meer dan een aantal hoekschoppen leverde het overwicht niet op.

Na de rust verhoogde Terschuurse Boys in de 52e minuut de voorsprong. Op een voorzet van Tomas Vaarkamp scoorde Hans van Essen; 4-2. In de 72e minuut bracht Christijn Geerlings met een fraai doelpunt de spanning weer terug; 4-3.

Het laatste woord was echter aan Terschuurse Boys. Door doelpunten van de uitblinkende Tomas Vaarkamp en Jeffrey van Belkum werd de eindstand 6-3.