VV Barneveld houdt VIOS op 1-1

7 april 2018 om 21:11 Sport/sport

BARNEVELD In een gelijk opgaande eerste helft kon Barneveld tegen het veel hoger op de ranglijst staande VIOS geen kansen creëren. Ook VIOS kon nauwelijks gevaarlijk worden, maar wist in de 36e minuut op voorsprong te komen; 0-1.

Na de hervatting domineerde VIOS, maar twee schitterende reddingen van doelman Rinse Verwey hielden Barneveld in de wedstrijd. VIOS verzuimde de voorsprong uit te breiden en Barneveld profiteerde in de 78e minuut. Elmeris Avdic veroverde op het middenveld de bal en speelde Adem Sanli in, die goed doorliep en de bal in de kruising krulde; 1-1. Barneveld hield tegen een sterker VIOS de boel achterin gesloten en gaf geen kansen meer weg. "Een gestolen, maar voor ons kostbaar punt, want alle ploegen onderin blijven punten pakken", aldus Barneveld trainer Marcel Nijhuis.