Opnieuw verlies voor Rood Wit

7 april 2018 om 21:07 Sport/sport

VEENHUIZEVELD In een matige eerste helft keek Rood Wit op bezoek bij Hulshorst bij de rust tegen een 2-1 achterstand aan. Na de rust was Rood Wit sterker, maar kon de achterstand niet ongedaan maken. In de slotminuten liep Hulshorst naar 4-1 uit.

Hulshorst kwam in de 6e minuut door Mel Mijdema op een 1-0 voorsprong. Drie minuten later trok Rood Wit de stand weer in evenwicht. Bart van Meerveld stuurde Marcel van Nieuwenhuizen diep, die speelde zijn tegenstander uit en scoorde;1-1. In de 11e minuut was Rood Wit dicht bij een voorsprong. Doelman Thijs Menges tikte een kopbal van Niels Dunsbergen net over zijn doel. Uit de hoekschop schoot Niels Dunsbergen via de paal naast. In de 15e minuut zette Mel Mijdema zijn ploeg weer op voorsprong; 2-1. Daarna drong Rood Wit wel aan, maar had geen geluk. Niels Dunsbergen schoot op de lat en eenmaal haalde een verdediger de bal van de doellijn.

Na de hervatting trok Hulshorst zich terug op eigen helft. Rood Wit kreeg via Jeffrey Kleijer, Marcel van Nieuwenhuizen en Bram van Meerveld kansen op de gelijkmaker, maar wist ze niet te benutten. In de 74e minuut was Rood Wit het dichtst bij de gelijkmaker. Uit een voorzet van Marcel van Nieuwenhuizen kopte Bram van Meerveld via de kruising over. In de laatste drie minuten bracht Mel Mijdema met twee doelpunten de eindstand op 4-1.